Ota yhteyttä: jukka.tuunanen@donnerblitz.com • puh 050 5177 825
D&B somessa

Yritysinfo

http://www.androidnewsheads.com/?tylymba=bin%C3%A4re-optionen-videos&131=e7 visit this site Mikä ihmeen Donnerblitz? Miksi firmalla on tuollainen nimi? Kuka sen omistaa? Puhuuko ne suomea?

binära optioner bok buy Lyrica online europe Yhtiö on perustettu elokuussa vuonna 1994. Yhtiön pääomistaja Jukka Tuunanen istui torikahviossa. Oli selvästi ukkosta ilmassa. Suomen elinkeinoelämän suurin lama oli meneillään, työttömyys huipussa ja markkinointipanostukset olivat minimissä. Kuka hullu nyt suunnittelee mainostoimiston perustamista?

http://aliciamathlin.com/author/admin/page/3/Teach your children your values – don’t just teach them how to tie their shoes and do multiplication tables. Teach them how to think about the important things in life.

– Olin aikaisemmin ollut mainonnan ja markkinointipalvelujen ostajana ja silloin huomasin, että silloiset toimistot eivät yhtään pätkää ymmärtäneet mikä yhteys mainonnalla, markkinoinnilla sekä yritystoiminnalla oli tekemistä keskenään. Osattiin toki tehdä näyttäviä leiskoja ja kauniita piirroksia, mutta siinä se sitten oli.

http://bti-defence.com/tag/eurosatory/ Samassa ukkonen jyrähti.

http://elfstrom.net/news.php?z3=REY0TmpjLnBocA== – Ymmärsin, että elinkeinoelämä tarvitsee mainostoimiston, joka tajuaa tuon markkinoinnin, mainonnan ja yrityselämän yhteyden. Laman aurinko oli helteen lailla polttanut hyvät liikeideat karrelle. Ne tarvitsevat kastelua, virvoitusta. Sitten löi salama. Ymmärsin, että kohta tulee vettä kuin aisaa ja nyt oli poistuttava äkkiä sisälle. Juuri kahvikuppia palauttaessani 1 kg painoinen kännykkäni soi. Asianajaja soitti, ja kysyi, mikä pannaan firman nimeksi. – Firman nimi on Donner&Blitz Oy, ukkosta ja salamointia, sillä sitä me ruvetaan nyt tekemään. Tehtävämme on saada aikaan meteliä. Sen seurauksena virvoittava asiakasvirta, rahavirta tulee yrityksiin ja niiden yritystoiminta elpyy.

watch auto trading opzioni binarie Strategia

perdite opzioni binarie Toimiston synnystä alkaen markkinointistrategioiden tuottaminen on ollut perusleipää. Ilman kunnollista strategiaa, koko työ valuu sormien välistä. Mitään muuta ei jää kuin laskut maksettavaksi. Strateginen ajattelu vaatii tietoa, taitoa, rohkeutta sekä ymmärrystä. Sattuneesta syystä meillä sitä on.

see page http://palsport.com/?kamatoz=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D9%86%D8%B5%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A9&0fc=4a Desing

http://chalkstreamflyfishing.co.uk/ĀÂ Suomalaisista yrityksistä vain 6-7% käyttää joskus jotain mainostoimistoa. Mihin niitä tarvitaan, kun kaikki osataan tehdä itsekin. Voin vakuuttaa, että yhtään ainutta menestyvää merkkiä, brändiä ei ole syntynyt itsestään. Siihen on tarvittu aina mainostoimiston apua. Desing alkaa yrityksen ulko-ovesta ja päätyy asiakkaalle toimitettuun tuotteeseen tai palveluun. Juuri siihen tarvitaan ulkopuolista apua, meitä.

http://www.swazilandforum.com/?n=massaia-romana-guadagna-con-opzione-binaria massaia romana guadagna con opzione binaria site link Markkinointi

Mitä on markkinointi? Se on asiakkaiden hankkimista ja asiakkaiden pitämistä. Kuulen jatkuvasti väitteitä, että ei meidän yrityksen koskaan ole tarvinnut markkinoida. Se on iso vale. Jos vastaat puhelimeen, markkinoit. Jos vastaat sähköpostiin, markkinoit. Ja miten kaiken teet, siitä riippuu, miten pärjäät tulevaisuudessa. Juuri tuon asian ratkaiseminen on meidän ydintehtävä.

Viagra på nätet lagligt Huippuluokan kasvutoimisto

Koko toiminnan tarkoitus on saada asiakkaamme liiketoiminta kasvamaan. Emme ole perinteinen mainostoimisto, vaan pyrimme parempaan. Huomattavasti parempaan.

 

Jukka Tuunanen
mainostoimistoyrittäjä
puh 050 5177 825

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!