tehosta ilmoitteluasi

Markkinoinnissa pyritään jatkuvasti kohdennetumpaan ja tarkempaan mainontaan, jokaiselle yksilölle sopivana ja vielä oikeissa kanavissa.  Printti toimii, koska se huomataan. Vastoin monien oletuksia printistä myös tykätään, kuten muuten osoitteettomasta mainonnasta yleisestikin. Etenkin verkkokaupoille  laaja näkyvyys samana päivänä on helposti hallittavissa. Samalla printillä aktivoit nykyisiä asiakkaitasi ja hankit uusia.

SIIS. Samalla printillä  aktivoit nykyisiä asiakkaitasi ja hankit uusia.

Printistä jää vahva muistijälki

Suoramainonnan tehokkuuden syistä on saatu myös maailmalta uutta tietoa (mm. Royal Mailin tutkimus ja Canada Postin tutkimus). Kosketusaistin hyödyntäminen tekee ihmeitä mainosten muistamiselle. Esimerkiksi parhaimmillaan suoramainoksen muistaa jopa 92 % mainosten saajista. Suoramainos jää usein elämään ihmisten koteihin, keskimääräinen säilytysaika on noin 17 päivää. Säännöllisesti lähetettäviä suoramainoksia osataan myös odottaa. Suora toimii osana monikanavaista markkinointia, ja parantaa onnistumisen todennäköisyyttä tuomalla digi-kampanjaankin ”todellisen” elementin. Miksi tämä on totta? Siksi, että esimerkiksi Lidl käyttää tätä strategiaa.

Printtimarkkinointi, suoramainos mukaan lukien, toimii ja on edelleen tärkeä ja toimiva osa suomalaista mainosmaailmaa. Toki suora hakee omaa lokeroaan mediamuutoksessa, kuten muutkin perinteiset mediat.

Kaikki vaatii muutosta. Kaikkein huonointa mainontaa on tehdä sitä samalla tavalla samoilla huonoilla tuloksilla. Kaikki tutkimukset vahvistavat, että printtimedian teho perustuu luovaan ratkaisuun, ajoitukseen ja itse mediaan. Teetä kunnollinen printtimainontalinjaus ja ota vastaan uusia asiakkaita. Haluathan apua tässä.

Voit muuten tästä ladata oppaan.