Mitä tiedät Cadillacista? Miten pitkä se on? Millaisia värivaihtoehtoja siihen on? Paljonko siinä on hevosvoimia? Millainen moottori siinä on? Millaisia vaihtoehtoja sisustukseen on olemassa?

Otetaanpas nyt oikein rauhassa. Kuinka on mahdollista, että kaikissa teollisuusmaissa melkein jokainen pystyy tunnistamaan automerkin Cadillac, mutta itse asiassa me emme tiedä siitä juuri mitään. Se mitä tiedämme on, että auto on luxus-auto. Valmistajan näkökulmasta Cadillac on vain yksi tuotantolinja , mutta asiakkaiden ja suuren yleisön mielestä se on erittäin kallis ja luxusluokan auto. Koska tänä päivänä pieni kulutus on ehdottoman tärkeä, Cadillacin teki (tosin vuosia sitten) rinnakkaismerkin Cimarron. Se ei mennyt kaupaksi, koska Cimarro oli Cimarro, se ei ollut Cadillac.

Entäpä sitten Jamaika? Mistä maa on tunnettu? Maidosta, lampaasta, teollisuudesta, pikajuoksijoista vai unelmalomapaikkana?  Kilpailu Karibian alueen saarten kesken on julmaa: on Bahama, Puerto Rico ja Bermuda. Eikö noissa kaikissa ole sama meri, samantapaiset rannat, kilpikonnia ja kauniita ihmisiä. Kyllä, mutta Jamaika on matkailijoiden mielessä ekana. Miksi? Miksi Jamaika, miksi Cadillac.

He ovat osanneet yhden asian paremmin. He ovat ASEMOINEET tuotteensa asiakkaiden silmissä haluttavaksi. En ole nähnyt yhtään mainosta, jossa sanottaisiin: Tänään kaikki Cadillacit puoleen hintaan tai tule Jamaikalle, meillä tehdään murhia eniten väkilukuun suhteutettuna koko maailmassa. He ovat asemoineet tuotteensa  haluttavaksi, ihailtavaksi, korkealaatuiseksi ja erinomaisen loistavaksi. He eivät ole tehneet sitä yksin. Siihen on tarvittu apua. Apua ammattilaiselta.